Kuka olen

Osaamista ja tunnetta samassa paketissa

Olen aina ollut kovin utelias tyyppi ja työelämässä kokenut hankalaksi yhden toimenkuvan ”vankina” olemisen. Juuri siitä syystä yrittäjyys alkoi kiehtoa, kun oivalsin sen mahdollistavan minulle rajattomat mahdollisuudet tehdä juuri niitä juttuja, joista eniten nautin. Siitä lähti ajatus valjastaa aiempi osaaminen yritystoiminnaksi sekä lähteä laajentamaan osaamista myös digimarkkinoinnin ja tapahtumatuotannon osa-alueille.

Aiemmin olen työskennellyt mm. puuteollisuuden ja tehdasautomaation parissa nimikkeinäni myyntiassistentti, asiakaskoordinaattori sekä asiakaspalvelupäällikkö. Kolmen eri tutkinnon ja monipuolisen työkokemukseni voimin pystyn tarjoamaan työpanokseni moneenkin eri hommaan. Alta pääset tutustumaan historiaani tarkemmin.

Verkostoidu LinkedInissä

Iloista tekemisen meininkiä

Mieluummin laitetaan järjestymään, kuin jätetään tekemättä.

Et tule kuulemaan kovinkaan usein suustani sanaa ”ei”, vaan enemminkin ”laitetaan järjestymään”. Jos oma osaamiseni ei johonkin hommaan riitä, niin usein verkostostani löytyy sopiva tyyppi. 

Lisäksi mukanani kulkee kannustava ja positiivinen asenne sekä iloinen tekemisen meininki. Tämä hymy ei helposti hyydy ja haasteetkin näen mieluummin mahdollisuutena oppia ja kehittyä. Aiemmin työelämässä olen saanut kiitosta erityisesti tiimihengen nostattamisesta sekä kyvystäni omaksua nopeasti uusia asioita.

Pienestä kylästä maailmalle

Tukikohtani on tällä hetkellä Tampereella ja täällä Pirkanmaalla olen viihtynyt nyt muutaman vuoden ajan mieheni ja meidän Kirka-basenjin kanssa. Alunperin olen kotoisin pienestä päijäthämäläisestä kylästä Sysmästä, mutta aikuisikäni olen asunut lähes kokonaan Lahdessa. Minulta ei siis kannata kysyä ”Tappara vai Ilves”, sillä vastaus on Pelicans. 

Olen ehtinyt asua myös pienessä saksalaisessa alppikylässä Oberreutessa, jossa työskentelin hotelli- ja ravintola-alalla. Siellä tuli opittua myös saksan kieli täysin nollasta ja Saksa onkin edelleen kuin toinen kotimaani. Olen innokas reissaaja ja siitä syystä en myöskään ole rajoittanut palveluitani vain ja ainoastaan tänne Pirkanmaan alueelle.